Субота 6 квітня видалась украй насиченою - Національний корпус і Національні Дружини, спільно з Національною Поліцією, провели "суботник" та продовжили очищувати Черкаси від кримінальних виразок суспільства.

18300979_1929087224016215_8687723315574214028_n

Одночасно, було проведено рейди по боротьбі з наркоторгівлею, обігом безакцизного алкоголю і браконьєрством на Дніпрі.

Були проведені обшуки 4 житлових приміщень і затримані торгівці смертю з великою партією амфетаміну і марихуани, зброєю і коштами, загальна сума яких склала близько 50 тисяч гривень.

Крім того, на міській базі ОПС було виявлено великий склад безакцизного алкоголю кустарного виробництва. Серед вилученого сурогату - 153 каністри горілки, близько 15 каністр горілки та вина, 4 ящики горілки у скляній тарі із підробленим акцизом. Увесь сурогат було вилучено та доставлено на експертизу спільно із представниками Нацполіції.

Крім того, нагадуємо, що просто зараз за ініціативи Національного Корпусу та Національних Дружин триває операція "Нерест".

Було затримано п’ятьох браконьєрів, які представились «працівниками екології» та пред’явили правоохоронцям посвідчення оперуповноважених громадської організації «Національна Екологічна Безпека». Браконьєрів було спіймано на гарячому та затримано з електровудкою, після чого у них виявили 200-250 кг риби та близько 30 кілометрів дорогих сіток.

Про це йдеться на сторінці Національний корпус Черкащина у мережі Facebook

Також повідомляється, що завтра має відбутися о 10-й в Черкасах суд щодо обвинувачених в наркодилерстві.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100