реклама

реклама

Керівник Черкаського театру ім. Т.Г. Шевченка Петро Ластівка робитиме у текстах сучасних українських драматургів купюри, щоб прибрати матюки. Про це він сказав під час сьогоднішньої прес-конференції.

2

– Ми будемо ставити сучасну українську драматургію – в повному об’ємі, але з моїми особистими купюрами (бо в нас не буде матюків та всякої дурниці, яка не личить нашому українському менталітетові), – наголосив Петро Петрович.

Він також повідомив, що театр наразі готує концертну програму, яка називатиметься «Україна-Європа». У цій програмі звучатимуть українські, європейські, американські хіти.

– Класно будемо співати! Ми вже репетиції проводимо. Ви будете здивовані. Це буде не те, що ми бачимо на «Євробаченні», де понаставляли світла та звуку, а нема кого ані світити, ані озвучувати. Співають мимо нот. І жодного оркестрика не вийде, щоб зіграли вживу. Це мистецтво? По-моєму, це – всесвітня халтура для оболванювання людей, – жартуючи, ділився з журналістами своїми думками Петро Ластівка.

Докладніше про прес-конференцію Петра Ластівки читайте на «Прочерку» згодом.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #9 Рыжевол Максим Владимиров 16.05.2017 01:36
Марина, откройте свое реальное имя и мы с Вами поговорим о "перекраске" открыто и в прямом эфире, если нужно) судя по количеству дизлайков, здесь унылая и не многочисленная кучка обиженных жизнью и ненавидящих театр провокаторов. Мне вас жаль (
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #8 Марина 12.05.2017 10:23
Рыжевол быстро "перекрасился" приспособленец
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-22 #7 Рыжевол Максим Владимиров 11.05.2017 20:23
Ану-ка марш все в фейсбук коментить и поливать г.вном)) Ну или подписывайтесь реальными именами! Вот из за таких как вы провокаторов и тихаристов у нас в стране война!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #6 Зритель 11.05.2017 07:45
Ткаченко, кого вы поставили директором театра? Позор, как и все ваше ОДА, Балабол выбрал чтоб на фоне бездаря не сильно отличаться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #5 Григорий 11.05.2017 07:41
Он что под шнапсом :lol: такую хрень несет?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #4 Ласточка с вєсною?.. 10.05.2017 22:37
Ластівка, та перш ніж порівнювать себе із "Євробаченням" - постав хоч якусь нову виставу - хоч щось покажи, на що здатний, директор ти недоліплений!
А той, кого ти бачив - то не Кончіта Вюрст із "Євробачення" була (чи було?), а Овчаренко з ОДА заходив драмтеатр "нон-стоп інспектувати" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #3 А як же авторське право? 10.05.2017 20:36
"в повному об’ємі, але з моїми особистими купюрами" - А як же авторське право? Тоді не можна писати, що ставите оригінальний твір. Пишіть "за мотивами" і автора покромсаного сценарію теж вказуйте. Але як на мене (не-театрального-професіонала), то або ставте, як написав автор (нехай з помітками "18+" і "обережно, обсценна лексика" на афіші), або не ставте взагалі. Бо ніхто (на мою думку), крім самого автора, не може сказати точно, для чого автор вжив саме такі вирази. Можливо, хотів створити певний образ чи атмосферу, а вирізавши ці "матюки", ви фактично спотворите авторське бачення твору!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #2 коллега 10.05.2017 18:17
Если одним словом, то при... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #1 актер 10.05.2017 18:16
Так он сам матерится, как булдыжник :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100