Змагання, присвячені Дню Перемоги, провели у сквері біля обласної ради. Метою заходу стало відродження історико-культурних традицій, залучення молоді до занять фізкультурою.

timthumb.php

Участь у "Іграх патріотів-2017" узяли команди пожежного інституту, патрульної поліції, військової частини А1744.

- Щиро радію, що департамент уже вдруге організовує такі змагання, - зазначає директор департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Волошин. - Торік ігри стартували на Покрову. Переконаний, що пропаганда здорового способу життя, сили та витривалості - саме той приклад, який потрібен сьогодні черкаській молоді, тож змагання проведемо і наступного року.

Спритність кожної команди демонстрували п'ятеро учасників під керівництвом тренерів. Серед завдань: прогулянка десантника - перенесення снаряду вагою 32 кг, козацьке колесо - перевертання колеса від вантажівки вагою 100 кг, піднімання колоди, перетягування вантажівки, стрільба у лазерному тирі, стрибки у бронежилеті.

- З усіх заходів, які відбувалися в центрі нашого міста цього дня, ігри патріотів - найбільш видовищні для мене, - говорить жителька Черкас Ольга.

- Участь у змаганнях беру вперше, - розповідає 30-тирічний інспектор патрульної поліції Олександр Малюк. - Було цікаво і драйвово, але, як на мене, завдання можна було давати складніші. Загалом ідею проведення ігор схвалюю. Я "за" проведення будь-яких заходів, які показують, як добре бути сильним і мужнім на противагу захопленням, які призводять до деградації.

Перше місце у змаганнях посіла команда пожежників, друге - поліцейських, третє - військових. Усі учасники отримали нагороди - кубки й медалі та подарунки від міської ради.

Про це інформує Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100