Спільна нарада відбулася учора в Головному управління Нацполіції в Черкаській області. Участь в нараді взяли керівництво Главка поліції, керівники відділів та відділень поліції та представники Шевченківської дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Одеська залізниця».

PM408image002

В Головному управлінні Національної поліції Черкаської області відбулась нарада спільно з керівниками ГУНП, структурних, територіальних підрозділів та представниками Шевченківської дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Одеська залізниця» на якій обговорювались проблемні питання щодо запобігання правопорушень на залізниці їх виявлення, розкриття та захист власності від злочинних посягань.

Особисто гостро стоїть питання викрадення залізничної автоматики, яка регулює рух поїздів, елементів залізничних колій, що створює реальні передумови до масштабних залізничним аварій, можливих жертв та затримок потягів.

Під час тривалого обговорення між правоохоронцями та представниками залізниці було узгоджено спільний план дій по виявленню та затриманню осіб, які здійснюють крадіжки на залізниці.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100