реклама

реклама

У непроглядній пітьмі в годину ночі браконьєри вистежили тварину, швидше за все за допомогою тепловізора, і вбили з першого ж пострілу. Про це в сюжеті з Черкащини повідомляє «Сегодня.ua».

Олень Заборонене полювання в президентських угіддях. Браконьєри застрелили благородного оленя в Черкаській області. Це частина лісового господарства, призначеного для прийому глав іноземних держав. Співробітники лісгоспу помітили стрільців. Заблокувати дорогу і викликати поліцію – так зазвичай роблять співробітники лісгоспу. Але пред'явити чоловікам було нічого. Тушу оленя знайшли лише через кілька годин у лісі. Тоді і стало зрозуміло, як все сталося.

У непроглядній пітьмі в годину ночі браконьєри вистежили тварину, швидше за все за допомогою тепловізора. Вбили з першого ж пострілу. А пізніше вирішили заховати подалі від дороги і протягнули його кілька десятків метрів.

Прим'ята трава конвалії, клаптики вовни – тут браконьєри тягли тушу. Ветеринар оглянув вбиту тварину. Це самець років трьох. Кулю не знайшли. Лише рану, яка від неї залишилася.

Браконьєрів тепер шукає поліція. Співробітники лісгоспу розповіли, кого бачили вночі в лісі та на якій машині.

Якщо браконьєрів знайдуть і доведуть їхню провину, то лісгосп отримає компенсацію. Нічним мисливцям доведеться заплатити 15 тисяч гривень за вбитого оленя.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #6 Світлана 12.05.2017 12:40
Знайомий кожні вихідні їздить на полювання в Трушівці. Незважаючи, на сезон (не сезон). Він звідки родом, батько був головою колгоспу. І він вважає, що місцеві ліси - його особиста власність. З ним, навіть, розмовляти гидко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Регіональна Тальнівщина 12.05.2017 11:27
Цитую Сэло, йыдь додому !:
А чего от быдла ожидать ?


від пархатого бидла з наглими рожами на тойотах-лендкрузерах. Сьогодні вони коняку за джипом тягають, а завтра - людей в ярмо запрягають. В селян грошей на тепловізори немає
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Ірина 11.05.2017 22:08
Цитую Абраша:
скоти

За все погане, що роблять, приходить розплата, вона чекає і цих скотів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Сэло, йыдь додому ! 11.05.2017 18:21
А чего от быдла ожидать ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Бонифаций 11.05.2017 16:01
Без слів.. Забули тільки сказати, що з 2010 року - це територія де-юре Національного природного парку "Білоозерський" (хтось чув про такий???? хтось відпочивав там????), а де-факто - стара Кучмівська ДУСЯ (Державне управління справами, в підпорядкуванні якої і знаходиться Лісомосливське господарство "Білоозерське"). І таких ДУСЬ в заповідних об'єктах по Україні чимало. Полювання тут взагалі ЗАБОРОНЕНО чинним законодавством України, навіть для Президента та його поважних іноземних гостей. Ось такі двойні стандарти започатковані Януковичем, до цього часу діють
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Абраша 11.05.2017 14:38
скоти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100