Понад сімдесят старшокласників із усієї області отримали відзнаки «Відмінник Захисту Вітчизни». Вони найкраще серед однолітків опанували військово-патріотичну підготовку.

30

Відзнаки школярам особисто вручив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. За традицією це відбувалося на плацу в Навчальному центрі Держприкордонслужби України. Потому під наглядом інструкторів старшокласники випробували справжню стрілецьку зброю на полігоні.

1

– Коли ми започатковували відзнаку «Відмінник Захисту Вітчизни», то я дуже хотів, аби вона стала для школярів справді цінною, – розповідає очільник області. – І мені приємно бачити, що саме так і сталося. За цими відзнаками – їхні знання, вкладені батьками та вчителями, вдало пройдений вишкіл, на відмінно опанований предмет «Захист Вітчизни». Можливо, хтось із них надалі обере фах військового. Це важливо для зміцнення нашої країни. У будь-якому випадку спогади матимуть незабутні.

4

Нагадаємо, відзнаку «Відмінник Захисту Вітчизни» на Черкащині вручають із 2015 року за ініціативи голови ОДА Юрія Ткаченка. Її дизайн розробив школяр із Городищини Артем Бабич.

Про це інформує прес-служба ОДА

47

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100