У вбивстві обґрунтовано підозрюється 51-річна жителька району. Її затримано, відкрито кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України.

_U_Krasilovi_26_richniy_hlopec_zarizav_svogo_batka_1_2015_09_22_10_19_30 В Городищенське відділення поліції звернувся сільський голова одного із сіл району, та повідомив, що  в селі у власному будинку виявлено тіло 55-річного господаря будинку з ножовими пораненнями. Вжитими оперативно-розшуковими заходами встановлено, що ножове поранення, після спільного вживання алкоголю за місцем поживання загиблого нанесла 51-річна співмешканка потерпілого. Що стало причиною конфлікту, жінка достеменно пояснити не може.

Наразі речові докази по справі вилучено та направлено на дослідження. Жінка затримана в порядку статті 208 Кримінально процесуального Кодексу. Відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100