реклама

реклама

Начальник відділення черкаської поліції вимагав кошти у місцевих підприємців. За сприяння керівництва ДВБ Національної поліції України поліцейського було затримано черговому хабарі. Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

PM345image002

Працівникам Черкаського управління Департаменту внутрішньої безпеки НП України стало відомо про факти протиправної діяльності начальника Драбівського відділення обласної поліції. 38-річний посадовець систематично вимагав неправомірну вигоду з підприємців району, зокрема з тих, хто займався операціями, пов’язаними з металобрухтом.

За матеріалами УВБ прокуратурою Черкаської області за викритим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Невдовзі поліцейський був пійманий на гарячому. За неперешкоджання бізнесу та уникнення адміністративної відповідальності майор поліції отримав від одного з місцевих мешканців чергову «винагороду» – 1,5 тисячі гривень. З цими речовими доказами його затримали в порядку ст.208 КПК України оперативники внутрішньої безпеки поліції разом з працівниками СБУ та прокуратури області.

PM403image001

PM645image003

реклама

Коментарі  

 
0 #73 Валентин 04.04.2022 12:54
Знаю це гівно з дитинства, К******* досить давно брав хабарі, а якщо ви пане витрачаєте більше ніж заробляєте то тут все зрозуміло. Так ось цей гівнюк змусив мене бути свідком по справі декількох соціально не адаптованих людей (наркоманів), на разі, якраз зв'язаних з металолом який вивозили вантажівками. Він зраджував своїй дружині, будучи в шлюбі з проститутками, або як виходило розраховуватися наркоманам за те щоб їх відпустили. Постійно на протязі тривалого часу набридав сестрі пропонуючи руку і серце, коли отримував відмову, приїздив до мене жалітись і то я тільки потім зрозумів що Кулінський перед своїм начальством звітував, що в службових цілях, ось куди витрачав бензин і псував мені життя, потихеньку. Після звернення до відділку поліції, мені надали інформацію що в 13 році, щось було, що саме незрозуміло тому просили звертатись до золотоніжського відділу. Ось навіть зараз коли людина звернулась до поліції ви поліцейські не заслуговуєте своїх-людських грошей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #72 Толік 12.03.2019 00:20
Знаєте, розмірковуючи на цю тему дуже довгий час , я дійшов висновку, що люди оцінюють людину по красномовному заголовку і неправдивій інформації! Більшість тих , що зараз тут знаходиться не знають дану особу як в житті так і на роботі або просто недолюблюють його через його справу,шукаючи привід в один час все скинути на нього! До вашого відома керівництво Черкаської поліції не виділяло кошти на канцелярські речі або автозапчастини, бензин!!!!! І саме ця людина розуміла всю відповідальніст ь своєї посади і купляла всі речі за свій власний кошт( в тому числі і бензин) , а на це щомісячно відходило з його власної кишені понад 8-9 тис. грн, при зарплаті знову ж 8 тис. грн , тобто вся зарплата йшла на роботу! І як не дивно в кріслі Драбівського райвідділку сидить той самий "пан начальник Р**ь" , що підтверджує його участь у підставленні даної особи , з метою поновлення на посаді ! незважаючи на те , що він на відміну від Кулінського не здав переатестацію працівників поліції!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #71 ХМ 21.05.2017 15:50
Цитую СОГЛАСЕН НА ВСЕ 100%:
Маклаха правильно базаришь,Кочега ров был один настоящий,жестк ий, очень требовательный и справедливый ко всем без исключения мент в области за всю историю

для справки: при этом самодур, дурак и алкаш, на вине которого суицид подиненного
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #70 дзвин 18.05.2017 17:41
http://dzvin.news/nebachenyj-urozhaj-habarnykiv-na-cherkaschyni-borotba-z-koruptsijeyu-chy-peredil-sfer-vplyvu/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #69 точноо 18.05.2017 09:17
Для мене всі громадяни рівні, незалежно чим займаються та де працюють. Навіть і та категорія людей про яких ви згадуєте, це також громадяни України, які мають однакові з усіма права, порушувати які ніхто не має права, а тим більше працівники правоохоронних органів.
Цікаво, за якими критеріями визначаєте "бариг"? Мабуть людей, які щоб вижити торгують усіляким крамом таж відносите до них?
А от закон порушувати ніхто не має права! Порушив, відповідай, незважаючи на попередні заслуги. Крапка!

хочу вас поправити, що та "категорія" людей, про яку йдеться мова має не лише права, але й обов`язки, в т.ч. і перед законом. бо якщо мова йде про працівників правоохоронних органів кричите "не має права, не має права", а ви при першій нагоді і в першу чергу чомусь завжди згадуєте про свої права, забуваючи про власні обовязки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #68 точноо 18.05.2017 09:03
Цитую Дитячий садок пгт Драбів:
Хлопці, ну ви й розмыІшили дітей в дитячому садосчку із цим хабарником....нікому навіть не говоріть що викрили такий "великаий"хабар в розмірі 1500 гривень. Ви більше бензину спалили до Драбова чим виявили твкий хабар

ага, на обратню дорого до Черкас ще й бензину у когось "хабарнули", як вони це полюбляють
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #67 цікаво 18.05.2017 08:59
Цитую Артур:
Кузенний, напевно, після цього випадку точно закриється :)

цікаво, йому гниді спиться нормально
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #66 АртЁм 17.05.2017 12:40
то напевно Рець засумував за колишнім кріслом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #65 ИО 16.05.2017 10:31
Считаю, что бесполезно обсасывать эту тему. Умные и так понимают "СУТЬ ПРЕДМЕТА ОБСУЖДЕНИЯ" . А наличие негативно настроенных против конкретной особы, свидетельствует о том, что все-таки он все делал именно так как надо...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #64 Назар 16.05.2017 10:16
Цитую ворюга бюджетний:
Цитую В.П.:
Говорячи про конкретний випадок, я обурний тим, що відбулося...і хто ще не зрозумів, потім зрозуміє, що без Кулінського Драбівський райвідділ доцільніше взагалі закрити, бо так працювати не буде ніхто. І всі нормальні це розуміють. А радіють і говорять злі язики його ворогів, яким він відмовляється догоджати та весь зброд, якому він заважає.

всі підуть пахати землю яку нагребли

коли ж ви вже подавитесь заздрістю своєю...чисто "український" підхід, якщо сам нікчемне бидло, то будь-за що потрібно обпаскудити того, до рівня кого не додягнутись
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100