реклама

реклама

Кажуть, що для того щоб найкраще розібратися в якійсь незнайомій темі, варто розповісти про неї іншим. Саме таким чином студенти ЧДТУ вирішили ознайомитися з реформуванням сфери державних закупівель.

0-02-05-81cca565df7f6bd5e10f352b4fe01ef39cce9c15f6b50b45d189e35f9e95f5a0_full

12 травня 2017 року в Черкаському державному технологічному університеті відбувся дебатний турнір між чотирма командами, які в запеклих «боях» намагалися переконати одне одного в темі «Реформа державних закупівель: профанація чи реальність?»

У першому двобої зійшлися команди «Лови момент» та «Харизма». За такими показниками як змістовність, обґрунтованість та культура виступу, журі в складі координатора центру компетенцій «Prozorro» в Черкаській області Артура Чемириса, координаторки Ресурсного центру зі сталого розвитку ЧДТУ Юлії Ткаченко та координатора мережі політично-активної молоді в Черкаській області Шмиголя Сергія, визнали кращою команду «Лови момент».

У другому двобої змагалися команди «Агонь» та «Іllumination». За результатами двох протистоянь переможцем турніру було визнано команду «Іllumination».

Завершенням заходу став виступ Артура Чемериса, який прокоментував тематику дебатів, зупинився на контроверсійних моментах, зруйнував міфи, що склалися в суспільстві навколо реформи, а також розповів про те, як пересічному громадянину можна впливати на просування реформи на рівні університету, міста та країни. Оскільки захід відбувався в навчальному закладі, лектор запропонував використовувати аналітику системи «Prozorro» для наукових досліджень. За допомогу в організації дискусійного клубу дякуємо Факультету економіки та управління ЧДТУ та Ресурсному центру зі сталого розвитку ЧДТУ.

Захід проводився за підтримки проекту «Просування реформ в регіони». Проект реалізують Інститут економічних досліджень і політичних консультацій та «Європейська правда» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100