реклама

реклама

26 квітня в Держрибагентстві розпочалась подача документів на керівні посади до рибоохоронного патруля в 5 регіонах України, а саме, на посади заступника начальника управління в Києві та Київській області, а також у Кіровоградській, Львівській, Херсонській та Черкаській областях.

1_1_1_1_v_

Нагадуємо, подача документі триває до 17 травня (включно). Закликаємо чесних, вмотивованих, відповідальних громадян, кому не байдужа доля рибної галузі доєднатись до реформування галузі та створення рибного патруля в регіонах і подавати документи для участі в конкурсі.

Документи приймаютьсяза адресою: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45-А до 18 год. З повним пакетом документів та вимогами до кандидатів можна ознайомитись за посиланням.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою за телефоном: (044) 486 99 18 або (044) 226 24 05.

Нагадаємо, рибоохоронний патруль є органом із якісно новими стандартами роботи. Його створено замість ліквідованих органів рибоохорони (рибінспекції), що були об’єктом численних нарікань з боку рибалок. Це використання європейського досвіду, сучасне оснащення та відкритість перед суспільством.

В 2017 році вперше за багато років держава створила необхідні умови для ефективної рибоохоронної роботи, йдеться про забезпечення патрульних паливно-мастильними матеріалами та сучасною технікою. Зарплата керівників складатиме 8-9 тис грн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100