реклама

реклама

Сьогодні на ПАТ «Азот» (найбільшому боржнику перед Черкасиобленерго) розпочала роботу створена обласною державною адміністрацією комісія, мета якої зменшити рівень екологічної броні для підприємства.

1437985494_cherkasyoblenergo

Зменшення екологічної броні «Азотом» дасть змогу виконати умову Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, задля перегляду алгоритму розрахунку «Черкасиобленерго» з ДП «Енергоринок». А відтак почати виплату зарплати працівникам «Черкасиобленерго». Нині кошти «Черкасиобленерго» автоматично перераховуються на ДП «Енергоринок».

А завтра, 18 травня, у столиці за ініціативи голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка відбудеться нарада з представниками ОДА, НКРЕКП, Фонду держмайна, ДП «Енергоринки», інших зацікавлених організацій щодо ситуації навколо Черкасиобленерго.

Про це йшлося на сьогоднішньому круглому столі у Федерації профспілок Черкащини, де обговорювали критичну ситуацію на обленерго. Нагадаємо, що працівники підприємства ще з січня не бачили зарплати.

У разі не врегулювання проблеми, працівники обленерго готові не лише страйкувати, а діяти більш радикально, адже справа не лише у потребах тисячі сімей, а й у елементарному спорядженні, потрібному для роботи. Тож люди звільняються і сьогодні підприємство має близько 400 вакансій, при тому, що колись за рік звільнялося десь 30-40 осіб.

Саме тому деякі багатоповерхівки Черкас і сиділи нещодавно без світла. Працівники обленерго кажуть, що ремонтувати пошкодження доводиться з великими труднощами.

Нині, за словами профільної профспілки, допомогти вирішити ситуацію може лише керівник області. Інакше неможливість проведення планових та аварійних ремонтів призведе до енергетичного колапсу.

Деталі згодом…

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 федор принципиальный 18.05.2017 12:09
Цитую правда:
А що думає про це сам Юрій Ткаченко?

У него мозги работают,как поднять в очередной раз цены в своих лавках.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Мама з дітками 18.05.2017 11:14
Кожен повинен визнавати свої борги, а то моя хата скраю, нічого не знаю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Мама з дітками 18.05.2017 11:12
Ткаченку треба тиснути на Азот, щоб той визнавав свої борги, підписував договори по Дружбі народів та по очисних. Не вірю, що губернатор нічого не знає про стан в місті і наслідки. Ціково, якщо трапиться якась аварія по енергозабезпече нню очисних,а пального, матеріалів, запосного обладнання та людей на місцях в обленерго не має, що буде робити тоді місто? Плавати в г****? Цікаво-цікаво
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Тка.....о 17.05.2017 17:41
Цитую правда:
А що думає про це сам Юрій Ткаченко?


Як догодити президенту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 правда 17.05.2017 16:13
А що думає про це сам Юрій Ткаченко?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100