реклама

реклама

В рамках проекту «Нове обличчя кордону» на базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України, протягом тижня проходив другий етап відбору.

DSC_0031

В рамках другого етапу конкурсу, кандидати проходили перевірку рівня фізичної підготовки, яке передбачало підтягування для чоловіків,  комплекс силових вправ для дівчат, а також човниковий біг і біг за дистанцією 1 км для усіх учасників. Після позитивної здачі фізичної підготовки, наступним етапом було проходження кваліфікаційної бесіди.

Відмітимо, що для прозорості за відбором здійснювався моніторинг представниками Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції, які виступають партнерами нинішнього проекту. Також, аби не допустити жодних порушень за проходженням кваліфікаційної бесіди контролювали офіцери внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби.

Конкурсний відбір проводився як серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України так і цивільних громадян України. Загалом планується відібрати близько 800 осіб, більшість з яких саме з числа цивільної молоді.

В той же час для переможців конкурсу створено належний рівень мотивації служби. Зокрема грошове забезпечення молодшого персоналу на сьогодні складатиме близько 9 тисяч гривень на місяць. Також передбачено подальше кар’єрне зростання, професійна підготовка за міжнародними стандартами та сучасне екіпірування.

Відмітимо, що впровадження проекту «Нове обличчя кордону» в рамках системного реформування Держприкордонслужби передбачає створення підрозділів нового формату, які забезпечать високий рівень довіри громадськості, викорінення будь-яких проявів корупції і високі стандарти діяльності, що відповідають європейським нормам.

Державна прикордонна служба України запрошує громадян активно долучатися до конкурсу. З детальними умовами можна ознайомитись на сайті Держприкордонслужби за посиланням http://dpsu.gov.ua/ua/newface або в Call-центрах за телефонами (044) 239-85-35 у Києві та (032) 258-50-38 у Львові.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100