реклама

реклама

Намагаючись поцілити в лисицю, чоловік влучив у трирічну дитину. Хлопчика доставлено до лікарні де його було прооперовано. Відкрито кримінальне провадження.

Інформацію про те, що до черкаської лікарні доставлено трирічну дитину з вогнепальним пораненням отримали працівники Черкаського відділення поліції. Спілкуючись з рідними хлопчика правоохоронці з’ясували, що дитина гралася на вулиці, поблизу домоволодіння. Вони почули постріл, після якого хлопчик зайшов на подвір’я та сказав що його поранено.

Проведеними заходами поліцейські встановили, що стріляв сусід потерпілих. Як встановлено, чоловік є власником мисливської вогнепальної зброї. Сьогодні на територію його домоволодіння забігла лисиця, він дістав мисливську рушницю та здійснив постріл, намагаючись влучити у звіра, проте поцілив у дитину.

На даний час зброя вилучена, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296(Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Андрущенко 20.05.2017 15:04
ДЕБІЛ НАТУРАЛЬИЙ :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 555 19.05.2017 11:50
много лициц бешенных. Мужик не хотел стрелять в мальчика. Жаль обоих.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 666 19.05.2017 10:42
Застрельте ......... такого м.................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100