реклама

реклама

18 травня відбулося представлення педагогічному та студентському колективу Філії «Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» новообраного директора Гасюк Лариси Миколаївни.

Гасюк Лариса Миколаївна

Гасюк Л.М. – кандидат педагогічних наук зі спеціальності «Теорія і методика професійної освіти», автор 34-х наукових праць, із них 16 опубліковані у наукових виданнях Вищої атестаційної комісії України.

В колективі Черкаського  економіко-правового коледжу Гасюк Л.М. працює з 1990 року, за цей період обіймала посади викладача, методиста, заступника декана Заочного факультету Полтавського університету споживчої кооперації, доцента кафедри менеджменту підприємств та зовнішньоекономічних зв’язків ПУЕТ, заступника директора Черкаського економіко-правового коледжу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 prof 21.05.2017 10:35
Педнауки рулять. Дружина віце-премєра Кириленка захистила докторську дисертацію з педнаук, а АК МОН хатвердила цю дисертацію. Вся її дисертація суцільний плагіат, вкрадені тексти у російський вчених, Крім цього, в дмисертації повна псевдонаукова маячня про Лептонного бога. Не дивлячись на це Гриневич, яка сама плагіаторка, протиснула цю дисертацію. В Україні діє педагогічна мафія, яка за гроші штампує дисертації. Тому нова директорка корупціонерка і типова представниця цієї мафії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 КОНЬ В ПАЛЬТО 20.05.2017 07:34
ТЕПЕРЬ ДЕРЖИТЕСЬ ВЗЯТОЧНИКИ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100