реклама

реклама

Ракетомодельний спорт – це спортивно-технічний вид спорту, в якому учасники змагаються в конструюванні, виготовленні, організації запуску моделей ракет, Ракетомодельний спорт – це технологічний спорт, який включає сім класів ракет. Ракети оцінюють за різними параметрами: за висотою польоту, за тривалістю польоту, за точністю приземлення.

18425249_1346023112153357_1409453747868735108_n

З 08 по 13 травня 2017 року у місті Скадовську Херсонської області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів

Найцікавіший і найбільш видовищний клас ракет – це «напівкопії». Уявіть, що спортсмен протягом року чи навіть півтора створює копію справжньої ракети в масштабі 1:50 у повній відповідності з технічною документацією, відтворює всі деталі і виставляє на оцінку журі.

Черкаську область на цих змаганнях представляла команда Христинівської районної станції юних техніків у складі: Суворової Валерії, Суворова Олександра та Жука Дмитрія (керівник команди Суворов Ю.С.). В особистій першості Суворова Валерія зайняла ІІ місце в класі моделей «Планета В» та ІІІ місце у класі моделей «Напівкопія», а Жук Дмитрій виборов І місце в класі моделей «Планета В». В командній першості наша команда посіла ДРУГЕ місце.

Про це інформує Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100