реклама

реклама

Депутати Черкаської облради на сьогоднішній сесії проголосували за звернення до уряду з приводу складної ситуації на підприємстві Черкасиобленерго. Про це повідомляє кореспондент «Прочерку».

Так, проект рішення «Про звернення депутатів Черкаської обласної ради до Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо врегулювання ситуації на ПАТ «Черкасиобленерго» підтримали всі обласні народні обранці, присутні в залі.

Перед прийняттям рішення надавалось слово представникам обленерго і депутатам. Було вкотре озвучено суми заборгованості перед працівниками підприємства, присутнім нагадали про критичні ситуації, які вже ставались в області, зокрема на Чорнобаївщині. Дехто висловлював думку щодо залучення до проблеми нардепів від Черкащини. Не дали слово депутати лише представнику Черкаської міськради депутату Любові Майбороді, яка наполягала насамперед на судовому вирішенні питання між "Азотом" і обленерго, а не проханні допомоги в Києва.

Нагадаємо, сьогодні депутати Черкаської міськради теж звернулись до уряду, ради національної безпеки й оборони, служби безпеки України, національного банку України та обласної адміністрації.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Дідок 24.05.2017 17:02
А можливо пора звернутися до самих себе і до своєї совісті . Перестати красти у людей. Призначати на посади професіоналів з Черкащини а не привозити як дебілам керівників- невдах з інших областей. Поки керували свої вихідці з Черкасиобленерг о то і компанія процвітала .А потім починаючи з 2011р почалося - спочатку Філатов, який зараз в розшуку, потім Шевченко, Кузьмінська і ось такий щасливий кінець.Ганьба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100