реклама

реклама

Місто Корсунь-Шевченківський виявило бажання стати містом обласного значення. Про це під час учорашнього засідання черкаського відділення Асоціації обласних та районних рад повідомив голова Черкаської облради Олександр Вельбівець.

af1b6327ffaf

– Міський голова консультувався зі мною, – зазначив Олександр Іванович. – Я вважаю так: до цього треба підходити з прагматичної точки зору: вивчити стан міста, показники, проаналізувати економіку, проаналізувати, як децентралізація вплинула на міський бюджет та зробити висновок, чи готове місто, яке сьогодні є районним центром, стати містом обласного значення. Після цього провести презентацію намірів, щоб отримати від фахівців запитання, зауваження, а можливо й заперечення.

Олександр Вельбівець наголосив, що підтримувати будь-яку ініціативу просто через те, що вона виникла, він наміру не має.

– Я б не хотів, щоб обласна рада перетворювалася на такий собі новорічний ранок. Приходять різні люди із гаслами і словами: «Ми хочемо!» Ми вас вітаємо, що ви хочете. Але ваших голослівних намірів недостатньо. Є процедура, яку потрібно пройти перед тим, як питання буде винесене на сесію обласної ради, – зазначив пан Вельбівець.

Фото: Андрій Бондаренко

реклама

Коментарі  

 
0 #3 алексей 28.06.2017 11:59
так і повинно бути,наше місто повинно бути містом обласного значення,тому що в ньому все для цього є,це тупистична зона і кшо його розвивати то можна дуже не погані гроші в міський бюджет заробляти,заліз ничне сполучення ,вдале сполучення автошляхами,сам е розміщення міста досить перспективне,за води більшість працюють на даний час,а це робоча сила,ну скажим якщо в Київській області є таке як Ржищів то це реально село в якому живе 8 тисяч проти Корсунських 20 тисяч і в наш набагато більше діючих заводів фабрик а там взагалі нічого нема! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Антон 25.05.2017 13:05
Цілком логічно. Місто цього заслуговує по своєму потенціалу і можливостям
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Регіональна Тальнівщина 25.05.2017 10:29
Це просто депутат Бобов хоче отримати графський титул від Гройсмана. А то не гоже в калашні ряди зі свинячим рилом приходити 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100