реклама

реклама

Наявність кнопки «Терміновий виклик поліції», яка встановлена Управлінням поліції охорони Черкаської області в розважальних закладах м. Черкаси, стала у нагоді при затриманні підозрюваного в скоєнні крадіжки мобільного телефону у одного з відвідувачів.

Черкащанин Віталій проводив дозвілля в одному з ресторанів з традиційною грузинською кухнею та раптом виявив відсутність мобільного.

Терміновий виклик поліції

У крадіжці він запідозрив невідомого чоловіка за сусіднім столом. Не вагаючись звернувся до адміністрації закладу з проханням скористатися кнопкою «Терміновий виклик поліції».

Поліцейські групи реагування прибули до закладу через дві хвилини після натискання кнопки – і саме вчасно, так як підозрюваний чоловік, відчувши небезпеку, збирався залишити ресторан.

Приголомшений неочікуваним та раптовим затриманням чоловік не заперечував факту скоєння крадіжки. В ході спілкування з ним виникла підозра, що він перебуває під впливом наркотичних засобів.

Затриманого доставили до Черкаського відділу національної поліції для подальшого встановлення обставин даної події.

Потерпілий відвідувач висловив щирі слова подяки поліцейським охорони за таку корисну послугу як «Терміновий виклик поліції» та оперативність поліцейських групи реагування, які негайно прибули за тривожним викликом і затримали підозрюваного.

Управління поліції охорони повідомляє громадянам, що на сьогодні в громадських місцях м.Черкаси та області встановлено 535 систем «Терміновий виклик поліції», позначених відповідними покажчиками.

В разі порушення публічного порядку та безпеки, скоєння правопорушення, будь-який громадянин, побачивши інформаційну наліпку, може звернутися до адміністрації з проханням терміново викликати поліцію.

Після надходження сигналу «ТРИВОГА!» за лічені хвилини на місце події прибуває група реагування поліції охорони.

Управління поліції охорони в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100