реклама

реклама

Об`єднана опозиція Черкащини розпочала процес узгодження кандидатів на мажоритарні округи. Про це повідомили керівники обласних організацій «Батьківщини»  та «Фронту змін» і міської організації «Свободи».

Практично домовились опозиціонери і щодо технічного забезпечення виборчих дільниць членами, спостерігачами. До кінця тижня учасники ради мають підписати відповідний меморандум.

«Ми також плануємо випускати спільні агітаційні матеріали, подібно до газети об’єднаної опозиції «Дзвін», де представлені всі опозиційні політичні сили. Для координації виборчої роботи плануємо створити спільний обласний штаб об`єднаної опозиції. Що ж до кандидатів по мажоритарних округах, то ми вже почали обговорення конкретних претендентів. Коли в нас буде готовий список – ми його оголосимо», - заявили Анатолій Бондаренко, Наталія Старікова та Михайло Вакуленко.

Між тим, як вважають опозиціонери, влада навмисне прописала в новому законі про вибори норму, що межі округів буде оприлюднено лише за 185 днів до виборів.

«Влада хоче нарізати округи таким чином, щоб її кандидати мали більше шансів там перемогти, тож в одному окрузі цілком можуть опинитись, як це колись і було, Черкаси і Канів. До того ж, це таємниця лише для опозиції, бо для кандидати від Партії регіонів вже сьогодні працюють в визначених округах,» - вважають в опозиції.

Тетяна Воронцова

реклама

Коментарі  

 
+1 #20 Дід Панас 08.12.2011 19:24
От і все, малята. Опозиція дробить свій електорат, відкриваючи шлях до перемоги кандидату від ПР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #19 Через 6 годин! 08.12.2011 18:10
Цитую Чичолина:
Мне нравится - "майже"...Эй "делильщики",а в Киеве большие дядьки в курсе дела шо вы тут ихнюю песочницу делите?А то глядишь прискачут - и как надают по попке а на-на..


Черкаські «свободівці» поки не ділитимуть з об’єднаною опозицією мажоритарні округи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #18 Хто свисне? 08.12.2011 14:27
«Треба мати певні солідні кошти, щоб проводити виборчу кампанію. У мене таких коштів немає», - говорить народний депутат від «Батьківщини» Ігор Єресько.
Не прив’язується до округу і голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #17 Талант? 08.12.2011 13:14
Цитую Ладушки:
Масюня Колісник тікає завжди першим, що скажеш-ТАЛАНТ! :-x :-x :-x

Про це добре знали Томенко, Гресь та Слуцька які його просували та виключали з партії ветеранів БЮТ, а виходці з ПРП та НУ розтавляли на партійні посади. Дваде з тієї ж опери.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #16 Шелепухи за? 08.12.2011 10:45
Цитую Хто є хто?:
У п'ятницю 02.12.12 повідомив обласну парторганізацію про свій вихід з ВО "Батьківщина".( із ФБ Максима Колісника,, депутата Черкаської обласної ради від БЮТ, члена БЮРО БЮТ, керівника ПО Черкаського району)Мій крок непростий, та я переконаний, що він уперед.
повести народ на нові граблі!
Щоб Максимці дати партійний портфель Гресь повиключав із БЮТ багато відданих та авторитетних людей, в том числі і директора школи Шелепух Головату. А тепер будуть знову наступати на граблі мешканці Шелепух, якщо ... то будуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #15 Ладушки 08.12.2011 00:11
Масюня Колісник тікає завжди першим, що скажеш-ТАЛАНТ! :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #14 Камінь 07.12.2011 23:52
Делят шкуру не убитого медведя!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 Достали 07.12.2011 22:51
Цитую Nazar Obidzinski:
Що не кажи, а на "доброзичливців" черкаська земля не бідніє. Це, як зі старого радянського фільму: "Ні шиша у вас нє вийдєт!" Головне - у коментаторів так і відчувається позитивний конструктивізм.

Учимся в Назара..... :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 Романович 07.12.2011 20:43
Треба не тільки по округам, а й єдиним списком йти, однією партією проти цієї банди! Чого тільки в Черкасах об єднались? Треба по всіх областях!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 Вітя Бульба 07.12.2011 19:57
Чи є в цій, так званій опозиції, фігури які зможуть виграти мажоритарку? Може й є, але ми їх не знаємо! БЮТ на старті, на Черкащині, має деяку перевагу над іншими опозиційними силами, але це вже не той БЮТ, або точніше це - істинне лице БЮТу, а обличчя це розчіпчане, з бігаючими оченятами і надією потрапити в список! Запитайте в Анатолія Васильовича! 225 по списку, це - повна засада! Кожем"якін і Турчинов майстри забивати лави своїми людьми, Миколі Томенку в Золотоніському ВО нема чого ловити! Отже тільки список, а як туди Толіка уткнути? Об"єднана черкаська опозиція це -блеф, ми тут ми змагаємось, а потім гудимо Болтенкова, ти чому не в Києві, не з чорнобильцями? Ми ж опозиція!!!
ВО "Свобода" на Черкащині це - хвіртка на одному цвяху і одному завісі! Районні організації лише на папері, за винятком двох районів. Прогноз: ВО Свобода на Черкащині нікого не проведе!
"Фронт Змін" можна "пронофелетити" на темі, яку Решетняк веде!
Отже, хто за кого???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100