реклама

реклама

Волонтерський проект «Якби не війна» сьогодні презентували в Черкасах дівчата-волонтери Київського Центрального військового госпіталя. Фотовиставку презентували у черкаському обласному художньому музеї.

Проект об’єднує вісім різних серій: «Кохання і війна», «Героїчні мами», «Жінки на війні», «Війна – це тимчасово. Професії», «Я-є», «Загиблі герої», «Незламні. Нескорені. Невідомі», «Легіонери».

«Якби не Війна» – це обличчя, історії, пам’ять, мрії та плани 122-х Героїв сучасної України. Ми протягом року знайомили вас із надзвичайними людьми, а на початку грудня 2016 року все це пересло в масштабну фотовиставку та, власне, книгу, яку ви тримаєте в руках. Книгу, дійшовши останньої сторінки якої,  ви побачите Героїв нашими очима – людей, які їх знають поіменно та особисто.

Це не просто обличчя, це не просто люди, це ті, хто не дає нашим очам бачити страхіття війни. Вони – ті, хто не дозволить нам пережити те, що пережили вони», - зазначили організатори.

Зокрема, співорганізатор проекту Юлія Волкова сказала, що працювали над фотороботами 8 волонтерів.

Черкаський АТОвець Олег Островський сказав схвальні слова на адресу організаторів заходу.

- Це героїчні жінки. У нас три роки йде війна, і у кожного свій фронт. У цих жіночок – це фронт мистецтва, підтримки, волонтерства. Кожен, хто відвідає цю виставку, вийде із цих стін і зрозуміє, хто він – патріот і свідомий громадянин, чи ватник, який живе тут і паразитує, - сказав Островський.

Відвідати виставку у художньому музеї можна до 4 червня.

реклама

Коментарі  

 
-4 #2 Хороша справа це 28.05.2017 11:37
Був на виставці. Сильна. Вражає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 7. 27.05.2017 19:44
Класна ідея!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100