реклама

реклама

Протягом вихідних на території Черкаської області зареєстровано 7 дорожньо-транспортних пригод, у яких 2 особи загинуло та 6 осіб було травмовано.

25 травня, близько 23.30 годині на 102 км автодороги Бориспіль-Запоріжжя, поблизу с. Піщана, 49-річний водій автомобіля «ВАЗ-21099», житель Золотоніського району, не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем «MAN», під керуванням 47-річного жителя м. Київ, який рухався в зустрічному напрямку. Після зіткнення автомобіль «ВАЗ-21099» загорівся.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ-21099», загинув на місці пригоди, а його пасажир 1962 року народження, житель Золотоніського району, отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та перелому ребер. Госпіталізований в Золотоніську ЦРЛ.

26 травня, близько 18.30 годині в м. Сміла по вулиці Незалежності, водій автомобіля «Мазда», 39-річна жителька Смілянського району, не справилась з керуванням та скоїла зіткнення з автомобілем «Мерседес Спрінтер», під керуванням 51-річного жителя м. Сміла, який стояв на проїжджій частині дороги.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримав 36-річний житель м. Сміла, який знаходився на проїжджій частині дороги біля автомобіля «Мерседес Спрінтер», у вигляді забоїв грудної клітки та правої руки. Не госпіталізований.

26 травня, близько 19.30 годині в м. Жашків по вулиці Вокзальній, 36-річний водій автомобіля «ВАЗ 2108», житель м. Жашків, не обрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21099», під керуванням 36-річного місцевого жителя.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ 21099» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. Не госпіталізований.

27 травня, близько 23.22 годині в с. Вербівка Кам`янського району по вулиці Центральній, водій автомобіля «ВАЗ 2101», 57-річний житель м. Кам’янка, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав узбіччя дороги та скоїв наїзд на 21-річного місцевого жителя.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

28 травня, близько 16.40 годині на автодорозі між с. Сунки та с. Залевки Смілянського району, водій автомобіля «Volkswagen Рassat», скоїв наїзд на 57-річного велосипедиста, жителя м. Сміла, який рухався по краю проїжджої частини.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв поперекової ділянки та грудної клітки зліва та забої лівої гомілки. Не госпіталізований.

28 травня, близько 02.40 годині в с. Бабанка Уманського району по вулиці Соборній, 23-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf», житель Київської області, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухаючись заднім ходом скоїв наїзд на пішохода 1996 року народження, жительку м. Умань, яка стояла на тротуарі біля автобусної зупинки.
Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійних рваних ран обличчя, забою черевної стінки, закритого перелому плеча зі зміщенням. Госпіталізована до нейрохірургічного відділення Уманської ЦРЛ.

28 травня, близько 11.23 годині в с. Худяки Черкаського району по вулиці Черкаській, 27-річний водій мотоцикла «ІЖ Юпітер 5», житель Черкаського району, під час виконання маневру обгону не впевнився в безпеці руху та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21099», під керування 42-річного жителя Черкаського району, який здійснював маневр повороту ліворуч.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв м’яких тканин голови. Не госпіталізований.

Про це повідомили у відділі забезпечення безпеки дорожнього руху.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100