Під час відпрацювання Звенигородського району, працівники поліції відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області виявили ще дві іномарки з підробленими реєстраційними документами та водія з ознаками наркотичного сп’яніння, який перевозив наркотичні засоби.

Відпрацьовуючи територію Звенигородського району, поліцейські за порушення правил зупинили автомобіль «Ford Mondeo», під час перевірки документів на автівку в поліцейських виникли сумніви щодо дійсності свідоцтва про реєстрацію, яке їм надав керманич. Цього ж дня, під час перевірки авто «Ford Sierra» та звірки з даними інформаційно-пошукової системи поліції, правоохоронцями було встановлено, що номер кузова не відповідає запису в реєстраційних документах. Крім того, були виявлені явні ознаки підробки у свідоцтві про реєстрацію.

Також на 111 км автодороги «Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань» неподалік від м. Шпола нарядом поліції була зупинена для перевірки іномарка «Mitsubishi». За кермом автомобіля знаходився 35-річний житель міста Хмельницький, який перебував з явними ознаками наркотичного збудження та під час огляду автомобіля став помітно нервувати. Серед його особистих речей, правоохоронці виявили пакетик з білою речовиною. Чоловік пояснив, що він їде до свого знайомого у місто Черкаси, а в пакеті знаходиться наркотична речовина «амфітамін», яку він зберігає для власного вживання.

У всіх випадках на місця подій були викликані слідчо-оперативні групи. Керманичів та транспортні засоби доставлено до відділів поліції.

Про це повідомили в ГУ НП Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100