Слідчим відділом Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, а саме: незаконне виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів з метою збуту, а також незаконний збут, вчинений повторно та кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 КК України, а саме: незаконне виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту у великих розмірах, вчинене повторно.

В ході досудового розслідування встановлено, що 60-річна жінка, в жовтні 2016 року  перебуваючи на смітнику в одномі із сіл Золотоніського району, Черкаської області, всупереч встановленому законом порядку обігу наркотичних засобів, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер свого діяння, умисно,  незаконно придбала, зірвавши стебла рослин зовні схожі на коноплю, які в подальшому перенесла до свого місця проживання, де шляхом висушування, обірвання,  перемелювання та просіювання на сито частин листя від вищевказаних рослин виготовила подрібнену речовину, яку пофасувала в поліетиленові пакети і з метою збуту.

В подальшому в березні 2017 року частину даної подрібненої речовини помістила в поліетиленовий пакет, на автомобілі перевезла до м. Золотоноша де незаконно збула чоловіку за 7 000 грн..

Обвинувальний акт за вказаним фактом 26.05.2017 направлено до Золотоніського міськрайонного суду, жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 6 до 10 років, інформують в Золотоніській місцевій прокуратурі

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100