З осені минулого року з’явилися ознаки того, що Петро Порошенко знов балотуватиметься на посаду Президента України. Про це своє спостереження повідомив учора під час зустрічі з журналістами в Черкасах відомий український військовий експерт, журналіст і письменник, уродженець Черкас Валентин Бадрак.

Бадрак

– Уже фактично пішов на другий термін, – зазначив експерт. – Ознаки цього з’явилися торік у листопаді... Що ж до моєї думки як людини, котра добре знає, що коїться з українським військом, з нашою обороноздатністю, з війною, то я можу її сформулювати так: «Мене це не влаштовує». Я – за те, щоб суспільство було більш вимогливим до своїх чиновників, у тому числі й до Президента. Мені подобалося, коли йому, приміром, аплодували в Конгресі США. Але коли Україна четвертий рік воює старою зброєю – мені це зовсім не до вподоби.

Валентин Володимирович допускає, що новий Президент може бути гіршим за нинішнього, але суспільство має шляхом регулярних виборів коригувати дії своїх обранців. На думку пана Бадрака, застосування технології, коли головним конкурентом «потрібного» кандидата роблять кандидата, якого суспільство не сприйме, – це порочна практика. І вітчизняні, й зарубіжні експерти відзначають, що в Україні суспільні інститути сильніші й чистіші за державні. Тож суспільство має вимагати в держави ефективної роботи.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Петрович 03.06.2017 07:48
Гіршого? Ще більшого баригу? Хоча може бути усе. Як у тому анекдоті, що кожна наступна дружина гірша за попередню...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 черкащанка 02.06.2017 18:42
Не приведи Господи!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Розчарував 02.06.2017 09:30
Я думав, що Бадрак справді толковий, але якщо він "допускає", що під час війни можна обрати й гіршого президента, аби тільки "регулярні вибори" були... :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100