реклама

реклама

Голки, випуск яких розпочинає у Черкасах «Юрія-Фарм»,  будуть особливими – безпечнішими та делікатнішими за ті, що сьогодні є на фармацевтичному ринку України. Їх вироблятимуть із  аустенітної нержавіючої сталі, що покриватиметься тонким шаром медичного силікону – на автоматичних  лініях, забезпеченим європейською системою контролю якості, наразі – єдиних в Україні.

Безпечні голки є новаційними для українського фармацевтичного ринку. Вони  дозволяють уникнути ризику зараження пацієнтів та персоналу лікарень шляхом випадкового уколу. Після ін'єкції на голку не потрібно одягати ковпачок – її  забезпечено так званим безпечним ковпачком.

Сфера застосування нової продукції, що вироблятиметься для всієї України у Черкасах, дуже широка. Поява таких новаційних голок, завдяки можливості зменшення болісних відчуттів при ін’єкціях, особливо очікувана у таких делікатних сферах як педіатрія, косметологія та стоматологія.

Сьогодні шприци виробництва «Юрія-Фарм» проходять процедуру сертифікації для виходу на ринки Європи, інформує черкаський прес-клуб реформ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100