Уболівальники «Черкаського Дніпра» опублікували заяву, в якій просять про зустріч перших осіб міста та області. Текст заяви подано нижче.

25 травня 2017 року депутат Черкаської обласної ради та президент Корпорації "МФСО "ФК "Черкаський Дніпро" Лашкул Володимир Григорович повідомив, що починаючи з 2 червня 2017 року припиняє фінансування команди.

Ми вдячні Володимиру Григоровичу за співпрацю та кроки назустріч фанатському руху Черкас, адже він доклав чимало зусиль у відродження та розвиток футболу в області, зокрема взяв під власну опіку футбольний клуб «Черкаський Дніпро», який за цей короткий термін встиг проявити характер і мав реальні шанси здійснити мрію багатьох черкащан про вихід в Українську Прем’єр Лігу.

Та на сьогоднішній день, коли міська і обласна влада не в змозі взяти футбольний клуб з багаторічною історією у муніципальну власність і стати його балансоутримувачем, різке припинення фінансування зі сторони Лашкула В.Г. призведе до свідомого знищення команди.

Ми, об’єднання черкаських ультрас, менш за все хочемо, щоб наш клуб знову зник з футбольної мапи України, тому пропонуємо вирішити проблему наступним шляхом:

1. За участі керівництва клубу, перших осіб міста та області, представників громадськості та ультрас руху провести круглий стіл, на якому знайти варіанти фінансування команди на наступний сезон зі збереженням прописки в Першій лізі України;

2.  Розпочати поетапну передачу клубу в муніципальну власність для створення «Народної команди», яка буде належати громаді міста, черкаським футбольним вболівальникам, а не окремим особам чи компаніям.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 |Логвіненко 04.06.2017 12:37
Треба Вами зустрічатися не із Ткаченяном, а із Казазаряном аба Мкртчяном і вони все вирішать...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 язон 03.06.2017 08:22
Чтобы команда принадлежала ГРАЖДАНАМ - граждане должны вложить в неё СВОИ деньги, а не вешать её на горбюджет, чтобы развивать футбол за счёт зарплат учителей и врачей, и отказа от ремонта дорог.Если команда не нужна болельщикам - почему её надо содержать за счёт тех, кто вместо сидения с пивом на трибунах играет в футбол на пляже? Или дайте нам доброго олигарха, который нам будет цирк содержать, а мы его за это одутапетим?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100