29-річний черкащанин не зробив висновків і далі продовжив оборудки з фальсифікованим алкоголем. Вже вдруге за місяць у нього вилучено спиртову суміш невідомого походження. На даний час вирішується питання про відкриття за даним фактом кримінального провадження, повідомляють у ГУНП України в Черкаській області.

Фальсификат2

До співробітників Черкаського відділу поліції надійшла інформація, що точка на одному з ринків міста Черкаси, де поліцейські нещодавно вилучили партію сурогатного алкоголю продовжує функціонувати. Під час перевірки вказана інформація підтвердилася. Під час огляду контейнеру працівник поліції спільно з представниками громадських організацій, виявили п’ятилітрові пляшки зі спиртовою сумішшю невідомого походження, за своїми ознаками схожою на алкоголь.

Виявлені речові докази вилучено. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 язон 04.06.2017 21:31
А с первого раза посадить низзя было? Или откупился?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 депутат 04.06.2017 15:11
А якже Лютий прокоментує ситуацію, чого не вистачає? камер відеоспостереже ння, автомобілів, кадрів чи ще чогось, щоб боротись з злочинністю. Та першокласнику зрозуміло, що кришується ще й на високому рівні. Дивно, що травитись сурагатом в Україні перестали так різко, як і почали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Сидоров 04.06.2017 10:35
Если бы его посадили сразу, рецидива бы не было. А так отмазался и принялся за старое. Надо же отбить отданое.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Петрович 03.06.2017 17:45
Очевидно, що зиск перевищує санкцію, тому і рецидив...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Коля 03.06.2017 17:36
довели народ до нищеты -на казёнку денег нет ,вот и пьют разливайку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100