реклама

реклама

У п’ятницю інспектори 3-ої роти патрульної поліції Черкас зібрали в управлінні закриту нараду, на якій хотіли висловити недовіру начальнику патрульної поліції м. Черкаси Олександру Кокобі. Обидві сторони обопільної згоди не дійшли, проте все-таки недовіру не було висловлено, інформує «Вичерпно».

e6a25187b66dd4dd18d4a9f08e8a32f503c92aa5-710x434

Причиною непорозуміння між начальником та підлеглими, за версією інспекторів 3-ої роти, стали нібито неправомірні дії з боку Олександра Кокоби щодо деяких інспекторів роти, а також їхнього командира Світлани Андарак. Олександр Кокоба у свою чергу вважає, що причиною стало його рішення відсторонити від посади командира 3-ої роти Світлану Андарак через те, що вона не справляється із посадовими обов’язками та неспроможна тримати під контролем особовий склад, а також особисті невдоволення конкретних інспекторів роти.

Командир роти Світлана Андарак в коментарі журналісту «Вичерпно» заявила, що офіційно висловлює недовіру до Олександра Кокоби, адже вважає його методи керівництва неефективними та командно-адміністративними, які не завжди відповідають законодавству.

– Тому є ряд моментів, які будуть розглядатися компетентними органами згідно чинного законодавства, документи уже передані. Там уже будуть розглядатися по належності усі його проступки, – сказала Світлана Андарак. – Багато є таких моментів, що він видає нам незаконні вказівки, і ми маємо їх виконувати.

Вона розповіла, що будучи керівником патрульної поліції Черкас, Олександр Кокоба скоїв ряд порушень, наприклад, незаконне проникнення до приватної власності.

Один із інспекторів 3-ої роти, який, за словами Кокоби, наразі відсторонений від посади, розповів, що начальник патрульної поліції Черкас із незрозумілих причин розбивав скло службового авто, бив затриману людину та вчиняв інші неправомірні дії. Проте сам Олександр Кокоба заявив, що «все це плітки, наклеп і брехня».

– На мене ображені конкретні працівники, стосовно яких я проводжу дисциплінарні розслідування та стягнення. Вони можуть наговорити дуже багато наклепу. Якщо є конкретні факти, які вони можуть підтвердити доказами – будь ласка, – сказав Олександр Кокоба.

Начальник патрульної поліції Черкас розповів, що деякі інспектори, які незадоволені його роботою, мають не одне дисциплінарне стягнення, які є небезпідставними. Які саме проступки скоїли поліцейські, Кокоба не сказав, посилаючись на те, що це службова інформація. Інспектори, про яких йде мова, не вважають неправомірним те, у чому їх звинувачують. Стосовно Світлани Андарак, Олександр Кокоба розповів, що він незадоволений її роботою, тому їй теж було висунуто ряд дисциплінарних стягнень.

Світлану Андарак буде відсторонено від посади командира 3-ої роти та понижено до інспектора іншої роти. На що Світлана Андарак сказала, що це порушення чинного законодавства.

– Це заборонено чинним законодавством. Він не може це робити. Підтверджуючих документів я не бачила і їх не може бути, – сказала жінка.

На незадоволених інспекторів наразі чекає суд про відсторонення від посади.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #8 Петро... 14.06.2017 12:54
Придурки Ви щр думаєте хто реагує на ваші повідомлення, поїдти в Смілу в райвідділл і побачити що там робитьтся,і якмй там бардак
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Микола 13.06.2017 09:16
Панеи Литвин, а дійсно в нас багато поліцаїв керівників райвідділів, таких собі "товстунчиків", буцімто вони працюють не в поліції, а на мясокомбінаті
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Смілянин 12.06.2017 13:11
Таке саме болото і в нас в райвідділ поліції прийшов пан В............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Гога 12.06.2017 10:41
Вважаю, що неправі обидві сторони конфлікту.

Цитую С.Андарак: "Багато є таких моментів, що він видає нам незаконні вказівки, і ми маємо їх виконувати". Якби поліціянти знали законодавство та статути, то їм було б відомо, що незаконні накази ніхто не змушений виконувати! Чому про це виплило лише тоді, коли "найшла коса на камінь"?

Також компетентність О.Кокоби викликає сумнів, бо дисциплінарне стягнення накладають, а не "висувають" (як указано в статті). Висувають звинувачення! Шашкою махати всі можуть, а мудрий керівник відрізняється спроможністю знайти компроміс та індивідуальний підхід до кожного співробітника, незалежно від звання та посади!

Даремно не залишили в поліції колишніх працівників, які мали досвід! Навіть в 1917 році багато білих офіцерів були залишені на командних посадах у ВЧК та РККА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Бонд 12.06.2017 08:28
Тут мозгом нада иногда работать, а не как на передовой кто сильней тот и победил!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Литвин 11.06.2017 13:40
Вшивник натуральный, но больше схож на гадюшник, куда смотрит начальник ГУ НП в Черкасской области В. Супрун Куда не посмотришь везде в структурных подразделениях процветает настоящий бардак. Вот сегодня прочитал комменты к одной заметки и ужаснулся, что как будто человек, который имеет лишний вес и не может пробежать даже 100 метров, не говоря о других дистанциях...назначен начальником Смелянского райотдела полиции.Так что же такое делается, это же прямая коррупция
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Коментатор 11.06.2017 13:35
Ну і чого позитивного чекати від їхньої діяльності, коли там такий бардак?! Час селфі давно пройшов, а що далі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Сидоров. 11.06.2017 12:36
Найшла коса на камінь.Але не може бути, щоб уся третя рота патрульних була неправа, а начальник правий і справедливий. Розслідування , звичайно, покаже правду/???/ Вихід із конфлікту при любому результату розслідування--начальника зняти, роту розформувати і доукомплектуват и другі роти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100