12 червня на черкаській вулиці Нижня Горова (колишня Калініна) сталося дві пожежі, інформують в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

587216feb3bee-582921-4 О 18:25 в 5-типоверховому житловому будинку на 3-му поверсі в одній із квартир сталося загорання на балконі. Про пожежу за телефоном «101» повідомили сусіди, які відчули запах диму в під'їзді. Вже через 25 хвилин пожежу було повністю ліквідовано силами чергових караулів 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події у складі двох відділень.

В результаті пожежі вогнем знищено домашні речі, пошкоджено балконну раму, вікно, двері. Причина пожежі – необережність під час куріння.

Того ж дня на тій самій вулиці о 23:10 сталася пожежа у гаражі. Про подію повідомив господар, який почув гучний звук та побачив, як загорілися шини, що лежали поруч із будівлею. Пожежу також ліквідували рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

В результаті пожежі вогнем знищено вікно та стіни, а також пошкоджено автомобільну гуму, що зберігалася поруч із будівлею. Професійними діями фахівців ДСНС, вдалося запобігти поширенню вогню на поруч розташований житловий будинок. Ймовірна причина пожежі – підпал.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100