реклама

реклама

Ними виявилися жителі одного із сіл Чорнобаївського району 50 та 46 років. Чоловіки з приміщення недіючого будинку культури викрали металеві предмети та продали за 500 гривень. Гроші витратили на оковиту. Відкрито кримінальне провадження.

До чергової частини Чорнобаївського відділення поліції від 42-річного жителя одного із сіл району надійшло повідомлення про крадіжку. Чоловік розповів, що двоє невідомих викрали з приміщення металеві предмети, а саме швелера та перемички з дверей та вікон.

Працівники поліції, що прибули за викликом, оглянули місце пригоди, опитали потерпілого та взялися за пошуки зловмисників. В ході бесіди з місцевими жителями вони дізналися, що нещодавно двоє чоловіків пропонували купити у них речі схожі на викрадені. За описом було встановлено їх особи. Ними виявилися жителі цього ж села 50 та 46 років. Їх знайшли за місцем проживання, вони зізналися у вчиненому, розповіли, що викрадене продали перехожому за 500 гривень, які витратили на оковиту.

За даним фактом Чорнобаївським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Косьмина 14.06.2017 16:46
Так це Шурв Місюра
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Хочу знати 14.06.2017 12:39
Це знову Шурвік Місюрі попався...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100