реклама

реклама

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у Фейсбуці публічно порадів тому, що відрізок траси Золотоноша-Умань після трьох років ремонту нарешті відкрили.

«Гарна новина: кілька днів тому після ремонту відкрито ділянку автомобільної дороги державного значення Н-16 Золотоноша-Умань. Останні 3 роки дана ділянка дороги була зовсім закрита для проїзду, а тепер - якісно відремонтована».

Як повідомляв «Прочерк» раніше, за словами начальника Служби автомобільних доріг Черкаської області Владислава Демиденка, гарантія на відремонтовану ділянку дороги становить від 3 до 5 років.

«Фронт робіт та ремонту доріг величезний, і я впевнений, ми зробимо українські дороги - першокласними!», - зазначив Гройсман у своєму дописі.

 

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Эксперт 15.06.2017 10:54
Этот нарцисс реально уже всех за........гройсман,когда отчитаешься за проделанную неработу в парламенте?Я бы этому клоуну не только не доверил бы руководство каб.мином,но и вахтёром в обыкновенном привокзальном гальюне.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Регіональна Тальнівщина 14.06.2017 22:46
Я ж казав, що Гройсман це "досягнення десятиліття" буде видавати за своє особисте. Ібо мітить на крісло пахана на пару з Вілкулом, а шоколадного батоно будуть зливати потихеньку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Ох 14.06.2017 17:07
3 км, а піару на рівні досягнень прем"ра України ........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100