реклама

реклама

Прокуратурою області підтримано державне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно інспектора сектору безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у м. Черкасах, який обвинувачується в отриманні від підприємця 3 000 грн. неправомірної вигоди за погодження розташування паркувального майданчика.

Нагадаємо, незаконні дії правоохоронця викрито 15.11.2016 слідчим відділом прокуратури Черкаської області спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в Черкаській області.

Завдяки принциповій позиції державного обвинувача 14.06.2017 Соснівським районним судом м. Черкаси працівника поліції визнано винним за   ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України та засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На цей час вирок суду не вступив в законну силу.

Про це інформує прес-служба  прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 мирон 15.06.2017 10:13
"В наше время, Серёжа, можно украсть велосипед и всё здоровье отдать в тюрьме, а можно воровать вагонами и всегда оставаться на плаву" - Антибиотик
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 JJ 14.06.2017 23:04
Не виправдовую дій поліцейського, що взяв хабар, хоча далеко не факт, а то могла бути звичайна підстава! Але дещо нагадує радянські часи, коли саджали за колосок з поля. Тільки в нашій країні можуть дать за 100 доларів хабара більше ніж за вбивство. Вловили "мента-шнурка", посадили на 8 років і гордяться, а там, де дійсно беруться хабарі, то тих або не трогають, або відразу випускають. А "принципова позиція обвинувачувача" зводиться до того, що в "ментьонка" не було грошей, щоб відкупитися!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100