реклама

реклама

Літо – це пора, коли дітям варто набиратись нових вражень, активно відпочивати та пізнавати світ. Утім, часом поєднувати все це буває непросто, особливо, якщо немає можливості відправити дитину до моря чи в санаторій, і вона змушена проводити канікули в місті.

18893025_1362695720482177_1687351858617058998_n

Але і це не привід для смутку - з 31 травня ц.р. в Каневі розпочали свою роботу 6 пришкільних відпочинкових таборів з денним перебуванням, що функціонуватимуть протягом 14 робочих днів, а в санаторній школі-інтернат – 21 день. За попередніми підрахунками у таборах за цей час відпочине та оздоровиться понад 800 дітей.

У пришкільних таборах діти мають змогу знайти нових друзів, весело, активно та корисно провести свій вільний час, навчитися чомусь новому, відвідати майстер-класи з квілінгу та бісероплетіння, зайнятися спортом, відвідати музеї та історичні місця Канівщини тощо, - розповідають про дозвілля малечі вихователі. – Під час перебування в таборах усі діти забезпечені 2-разовим безкоштовним гарячим харчуванням.

Окрім того, при кожному пришкільному відпочинковому табору з денним перебуванням відкрито 1-2 мовних загони.

-  Метою мовних загонів є підвищення рівня володіння учнів англійською мовою, зацікавлення дітей вивчати іноземні мови, започаткування «моди» на вивчення іноземних мов в Україні, - пояснює директор спеціалізованої школи №6 з поглибленим вивченням іноземних мов Валентина Мартинович.

За словами освітян,  в означених загонах відпочинуть та удосконалять свої знання з іноземних мов 145 дітей – це учні 5-8-х та 10-х класів.

Також варто відзначити, що канівська школа №6 в цьому році бере участь у проекті під назвою «Ангели школи».

-  Метою проекту є зустріч дітей із мовних загонів з іноземним волонтером. У рамках цього заходу планується ще й проведення тематичного тренінгу щодо формування успішної особистості, - каже директор навчального закладу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100