реклама

реклама

Гімнастичне обладнання, яке планують придбати для гімнастичного залу в приміщенні колишнього черкаського кінотеатру «Мир», можливо, не належної якості.

Мир

Про це під час учорашньої сесії Черкаської міськради заявила Заслужений тренер України, майстер спорту, старший тренер-викладач гімнастики ДЮСШ «Спартак» Алла Красовська. Пані Красовська – перший тренер фіналістки Олімпійських ігор 2000 і 2004 років Олени Кваші й чемпіонки світу 2006 року Ірини Краснянської.

– У нас виникла велика проблема, яка стосується закупівлі спортивних приладів для зали за адресою Чорновола, 54 (колишній кінотеатр «Мир»), в якій активно ведуться ремонтні роботи, щоб до 1 вересня відкрити зал гімнастики, – наголосила Алла Леонідівна.

На гімнастичних приладах залу щодня займатимуться понад 300 дітей міста. Завдяки зусиллям нардепа Олега Петренка надійшла субвенція на придбання гімнастичних приладів у розмірі 4,5 млн грн.

– Це – перший та єдиний шанс придбати якісні гімнастичні прилади для дітей за останні 40 років, – наголосила Алла Красовська.

У 2016 році тендерний комітет відхилив пропозицію німецьких виробників. У Запоріжжі ці прилади придбали і, за словами пані Красовської, дуже задоволені. Проте зараз у Черкасах проводиться ще один тендер, і пропозицію німецьких виробників знов відхиляють.

– У нас виникла недовіра до тендерного комітету, тому що при виявленні переможця торгів, а саме ФОП Бондаренко, не було враховано необхідні технічні характеристики... Нам хочуть нав’язати придбання товару, який не відповідає нашим вимогам, – наголошує Алла Красовська, зазначивши, що продукція, яку пропонує переможець торгів, може призвести до травматизму дітей.

За її словами, товар, який пропонує переможець торгів, можна придбати в іншому місці значно дешевше. А за кошти, які просить переможець, можна купити високоякісні німецькі прилади. Проте постачати їх переможець відмовляється, оскільки, на думку пані Красовської, «хоче якнайбільше заробити».

Тренер просить депутатів відстояти права дітей на якісне обладнання.

Міський голова Анатолій Бондаренко попросив правоохоронців «втрутитися в цю ситуацію» і дати їй оцінку.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 Щука 17.06.2017 16:37
Так Петренко обіцяв на свої купить! От таких депутатів і маємо, коли немає голови!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Артур 17.06.2017 16:22
Вже й на дітях хочуть нажитися :-x С"ки!!! Хапуги!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100