реклама

реклама

Директор КП «АТП Черкаської обласної ради» Володимир Канівець у коментарі, розісланому засобам масової інформації прокоментував повідомлення про те, що це підприємство оголосило торги на придбання легкового автомобіля очікуваною вартістю 1.4 млн. грн.

фото

Нижче подаємо текст коментаря:

«Оскільки підприємство є комунальним та працює на гопрозрахунковій основі, то ж, звичайно, основним завданням для нас є отримання прибутку. На сьогодні підприємство виконує взяті на себе зобов’язання перед усіма організаціями, з якими співпрацює на договірних умовах. Поза тим, ми надаємо послуги оренди авто з водієм не тільки органам влади (як основному споживачу), але й надаємо послуги на підставі укладеного договору з іншими користувачами. До нас звертаються офіційні установи, громадські організації, приватні особи із проханням організувати зустріч й супровід офіційних та неофіційних делегацій (в тому числі іноземних інвесторів, урядових і неурядових організацій), проведення урочистих виїздів (весілля, ювілеї), здійснення групових перевезень тощо. Крім того, в останні три роки підприємство надає послуги перевезення вимушено переміщених осіб із зони проведення АТО, наш транспорт використовується для збору та доставки продовольства на фронт, перевезення посадових осіб під час будівництва фортифікаційних споруд на Сході країни та інші.

Раніше придбання транспортних засобів для підприємства здійснювалось виключно за бюджетний ресурс. Наразі ж щонайменше третина від вартості транспортного засобу – це є кошти самого підприємства, що нам вдалося закумулювати завдяки здійсненню основного виду діяльності. Варто наголосити, що прибутки в такому розмірі підприємство заробляє в останні два роки. Фактично, до 2016 року підприємство працювало без прибутків, або ж вони складали до 10 тис. грн. за рік. Тоді як за результатами роботи у минулому році чистий дохід становив близько 250 тис. грн.

Показники діяльності дозволили нам, не чекаючи рішень «зверху», збільшити заробітну плату нашим працівникам щонайменше на 1 тис. грн. і на сьогодні середня заробітна плата по підприємству складає майже 5,5 тис. грн.

Наступним нашим кроком у питанні раціонального розподілу прибутків і забезпечення подальших надходжень стала необхідність зміцнення матеріально-технічної бази та оновлення рухомого складу майна, як основного джерела доходів. Адже найновіше авто на підприємстві – ще 2008 року випуску. «Пробіг» більшості транспортних засобів сягає півмільона кілометрів! Все частіше ми змушені витрачати сотні тисяч гривень на ремонт і обслуговування, заміну окремих агрегатів автомобілів. І це об’єктивна оцінка рухомого складу. Ці автомобілі вичерпують свій ресурс.

Саме тому й постало питання придбання нового сучасного автомобіля, який би став рівноцінною заміною застарілим наявним моделям Toyota Camry, що експлуатуються вже понад 10 років. Стосовно вибору марки і комплектації авто слід сказати, що нас цікавило знайти аналог в цьому класів автомобілів, вже апробованого та надійного японського виробника. Аналізуючи наявні пропозиції на ринку України зупинились на моделі седана Infiniti Q70. Виробник сертифікований в Україні, а модель повністю відповідає основним технічним характеристикам автомобілів, що вже є на підприємстві.

Наразі цільового прикріплення автомобіля до установи чи до окремої особи немає. Ми будемо ним розпоряджатись, керуючись принципом отримання максимального прибутку для підприємства.

Комунальне підприємство розвивається, збільшує власні прибутки і надходження до бюджету, розвиває й поліпшує матеріально-технічну сторону надання послуг. І сьогодні, критика за те, що наше підприємство оновлює рухомий склад мене щиро дивує. Адже саме в цьому вбачаю наше головне завдання: забезпечувати людей роботою, створювати на ринку конкурентне середовище та забезпечувати жителів області якісною послугою. Ми сьогодні орієнтовані на розвиток, а не «балансування» на межі «прибуток-збиток».

Тому закликаю не спекулювати на цьому питанні, адже використовуємо наявний ресурс не для погашення боргів чи розпорошення коштів, а за основним напрямком діяльності підприємства. Чого не було жодного разу за останні 4 роки».

реклама

Коментарі  

 
+8 #17 чехов 22.06.2017 04:57
директор не причому. Згори сказали купить саме таку машину а йому що робить ? Сказать "НІ" - вигонять з роботи , і видумує бідолага більш-меньш пристойне обгрунтування необхідності придбання саме ІНФІНІТІ. Читайте класику : в "Золотому теляті " розписані рожеві мрії щодо використання машини і сувора реальність . А взагалі це дешеві понти вихідців з провінції які отримали владу! Прошу пробачення, дуже дорогі ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #16 Вадим 21.06.2017 20:55
в області немає вакцини немовлятам Пентаксим.1.4млн грн це 1800немовлят привити.800грн 1доза.треба трьохкратно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #15 підприємець 20.06.2017 14:58
Що ви дурачите людей прибутками- 250 тис.грн. це навіть менше за суму , яка надійшла від продажу реалізованих на аукціоні авто вашого комунального підприємства
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #14 стабилизец 20.06.2017 11:53
раньше это называлось использованием служебного авто в личных целях. :lol: счас какая нить вельможная дупа легально получает казенную машинку в полное распоряжение за 5 коп., а то и бесплатно, кто там их проверяет. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #13 Дівчата з Митниці 20.06.2017 09:41
Маячна повна!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #12 З Черкас 20.06.2017 09:00
Описали прям залюбюєшся які молодці! А от щодо настільки дорогого авто питання відкрите! Наприклад чим Вам не такий той самий Тойота Кемрі в комплектації преміум коштує на офіційному сайті - 950 тис. грн. а на всі інші кошти ремонтувати і заправляти декілька років! Чи Ваш Інфініті буде їздити вічно???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #11 ЖКК 20.06.2017 08:15
А дайте но статистику скільки разів у вас замовлялось авто для інвестроа від приватника?

Які організації звернулись та які отримали можливість користуватись люксовими авто парка облради?

Чи може Вам всім авто видадуть спецперепустку проїзду по мосту і тоді заказчиків буде валом?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #10 Сидоров. 20.06.2017 08:07
Гарно, гарно вміє балакати директор. А скілько з того правди?І скілько брехні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #9 Регіональна Тальнівщина 19.06.2017 23:15
"для збору та доставки продовольства на фронт, перевезення посадових осіб під час будівництва фортифікаційних споруд на Сході країни" - так навіть при їхніх учітєлях і покровітєлях Овощу і Тигрюлі цинічно не брехали. Відмініть торги, поки вас ще народно не пересудили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #8 Петро Дупло 19.06.2017 23:03
Цитую Вілбувайло:
Ну і брещше ж цей Канівець добре....гарно лапшук віцшає на вуші

За те його там і держуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100