реклама

реклама

У зв’язку з кризою й відсутністю високооплачуваної роботи, юнаки намагаються реалізувати себе в армії. Навіть реорганізація військових частин не зупиняє тих, хто вирішив пов’язати життя з військовою службою. Хлопці охоче йдуть служити строкову, а потім змагаються за право служити по контракту, інформує газета «Черкаський край».

За словами заступника обласного військового комісара з виховної роботи Олега Захаренка, останні три-чотири роки конкурс на строкову службу сягає до трьох осіб на місце. Під час осіннього призову до Збройних сил направили 915 чоловік — це приблизно 4 % від загальної кількості призовників Черкащини.

– У зв’язку з кризою й відсутністю високооплачуваної роботи, юнаки намагаються реалізувати себе в армії. До двадцяти відсотків черкаських призовників мають вищу освіту, тому після строкової служби їх охоче беруть до правоохоронних органів, — пояснює Олег Анатолійович.

На запитання про те, чи є в українській армії «дідівщина», він категорично відповідає, що ні:

— Дідівщини в нас немає, тому що хлопці служать всього 12 місяців. А з іншого боку, ви подивіться на те, що коїться зараз у школах. І ці хлопці приходять в армію з такими ж «замашками». Але командири мають достатньо важелів дисциплінарного впливу, щоб змусити молодиків поважати Конституцію та закони. Армія живе тим, чим живе все суспільство. І проблеми в нас такі ж. Хоча грошове забезпечення нам виплачується вчасно. Так, до ювілею міністр оборони навіть виписав премію в розмірі одномісячної зарплати офіцерам, прапорщикам і контрактникам.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 sergo 15.12.2011 22:14
Так, до ювілею міністр оборони навіть виписав премію в розмірі одномісячної зарплати офіцерам, прапорщикам і контрактникам.-ни чего себе раскошелился!на верно его личная контора :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100