реклама

реклама

Фестиваль Тараса Шевченка 19 червня презентував кліп на пісню «Всі на Ше.Фест». В сюжеті відео двоє молодих людей добираються до фестивалю у Моринцях. Один з них користуючись сервісом BlaBlaCar, а інший – автостопом. За іронією долі ці люди опиняються в одному авто. Під час поїздки до Моринців водій вирішив доєднатись до молодих людей на фестивалі, відклавши свої справи. Як сприймає молодь водія з BlaBlaCar, який не знає, що таке фестивальний рух – дивіться у відео.

У кліпі використана пісня на слова Міхи Невідомського (реп-колектив «Апокриф») та Єлизавети Тарасової. Цей трек вони презентували на честь 203-річниці від народження Тараса Шевченка. В пісні розказується концепція фестивалю та його основні принципи.

19368998_10210964357598481_1282176368_o

Режисером відео став Василь Возняк, який є директором агенції «Voznyak production». Зйомки кліпу відбувались у Києві. Головними акторами стали автори пісні, які зіграли героїв, що добирались на фестиваль. Роль водія BlaBlaCar дісталась другу фестивалю, Олегу Вакуленку. А в масовій сцені кліпу взяв участь весь київський оргкомітет Ше.Фесту – координатор просвітницької галявини Тетяна Сапсай, прес-секретар Богдана Гайворонська, піар-директор Катерина Завада, організатор Юлія Капшученко-Шумейко, координатор технічних питань Дмитро Колоша, координатор волонтерів Вікторія Михайловська, координатори художників Лєна Вишневська та Тетяна Слободян, координатор нічної акустики Ігор Двигало.

Зазначимо, що нещодавно організатори запустили флешмоб #ВсіНаШеФест, переможці якого отримають цінні подарунки від фестивалю. Суть флешмобу в тому, щоб зробити відеозапрошення друзів на фестиваль зі своєї сторінки у соцмережах.

Нагадаємо, що фестиваль відбудеться 12 – 13 серпня в селі Моринці (Звенигородський р-н Черкаської області). Це вже буде четвертий фестиваль присвячений Шевченку. Вхід на подію вільний.

Нещодавно організатори зареєструвались на краудфандинговій платформі Спільнокошт https://biggggidea.com/project/festival-t-shevchenka-shefest-2017/

 

Прес-служба Ше.Fest’у

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100