реклама

реклама

Справа щодо п'ятьох депутатів, з яких ГПУ просить зняти недоторканність, не дійде логічного завершення. Таку думку висловила нардеп від БПП з Черкащини Світлана Заліщук у кулуарах Верховної Ради, повідомляє «112 Україна».

223238

«У мене є особисте враження, мені, як людині, важко повірити, що їх зіллють, що їх здадуть через те, що, очевидно, з інформації, це призведе до інших людей, які у фракції мали якесь партнерство, домовлялися. Спільно реалізовували. Ми ж розуміємо, що якщо був один хабар у 300 тис. дол. за правку до закону по бурштину, напевно були й інші, і напевно в якихось інших розкладах це відбувалося», – сказала Заліщук.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада отримала подання на зняття недоторканності з п'ятьох народних депутатів, а саме: Андрія Лозового (фракція Радикальної партії), Олеся Довгого (група «Воля народу»), Євгена Дейдея, Максима Полякова (обидва – фракція «Народного фронту») і Борислава Розенблата (фракція «Блоку Петра Порошенка»).

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Голос народу 24.06.2017 11:49
А якже Конституція України, згідно якої всі рівні перед законом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Щука 23.06.2017 16:32
Корупція двигун розвитку країни. Без корупції неможливо вирішити жодне питання. Тепер гавкне законний видобуток янтаря. Банди будуть і далі незаконнодобува ти янтарь. Потрібно узаконити дачу взятки і брати податки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100