реклама

реклама

Розуміючи тотальний брак техніки, від якого страждають наші бійці в зоні АТО, колектив ДП “Кам`янське лісове господарство” на чолі з директором Віталієм Вересом прийняли рішення передати на передову автомобіль.

1111

Цьогоріч списаний автомобіль “УАЗ” працівники господарства ремонтували власними силами, залишаючись після роботи. Найбільше сил і душі в його ремонт вклали зварювальник Віталій Римар, водій Олег Босовський, тракторист Петро Маслєй,  автослюсар Василь Калюжний (на фото).

“Наші спеціалісти машину повністю перебрали, відремонтували, а що треба – замінили. Це не перша, і, думаю, не остання наша допомога, яка, надіємось, наблизить перемогу та сприятиме забезпеченню миру в нашій державі. Передати автомобіль військовослужбовцям – то було спільне рішення колективу. Працівники ремонтно-механічної майстерні практично за два тижні перетворили непридатну для використання машину в надійний технічно-справний  транспортний засіб. Сподіваємось, що автомобіль стане в нагоді нашим захисникам”, – зазначив директор лісгоспу Віталій Верес.

Про це інформує Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100