реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаська майстриня Олександра Теліженко передала для «Аукціону надій», який проводять на підтримку незрячих, фрагмент Рушника національної єдності – «Око Всесвіту».

Майже тисяча кращих майстринь з різних регіонів України працювали над унікальним дев’ятиметровим рушником, виготовленим із домотканого полотна середини ХХ століття. Його називають справжнім оберегом України, унікальним витвором колективного таланту й народної майстерності.

Метою цьогорічного «Аукціону надій» є створення у спецбібліотеці ім. Т. Шевченка УТОС першого в Україні Центру соціокультурної реабілітації незрячих. За кошти від продажу зроблять ремонт приміщення, оновлять меблі, а найважливіше – придбають звукозаписуючу та звуковідтворюючу апаратуру для незрячих.

Крім рушника, на «Аукціоні» можна буде придбати футболку українського футболіста Андрія Шевченка із його автографом. А також книги із серії «Бібліотека банку «Хрещатик», які передав Голова Правління цієї установи Дмитро Гриджук. Про це повідомляє прес-служба Університету банківської справи НБУ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100