реклама

реклама

index У провадженні Чорнобаївського ВП Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, а саме умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 66-річний чоловік 24.06.2017 у вечірній час близько 00 годин, перебуваючи  по місцю свого проживання в одному із сіл   Чорнобаївського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклих  неприязних відносин із жителкою села, реалізуючи свій єдиний умисел, направлений на позбавлення її життя, діючи умисно, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер свого діяння на спричинення вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині, передбачаючи його суспільно-небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, наніс останній один удар ножем в область грудної клітини в результаті чого від отриманої травми і настала його смерть.

Вбивцю 25.06.2017 затримано в порядку ст. 208 КПК України, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, вбивці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 6 до 10 років, інформують в Золотоніській місцевій прокуратурі

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100