реклама

реклама

Автобус зловмисник викрав у місті Черкаси та попрямував на ньому в напрямку міста Чигирин. В одному із сіл, водій не впорався із керуванням та заїхав на сільське кладовище, пошкодивши 7 надгробних пам’ятників. Наразі місце перебування зловмисника встановлюється, відкрито ряд кримінальних проваджень.

111

Повідомлення про незаконне заволодіння автобусом в місті Черкаси надійшло до Черкаського відділу поліції. Під час проведення заходів по встановленню місцезнаходження транспортного засобу та зловмисників, які вчинили дане кримінальне правопорушення до поліції надходить чергове повідомлення, про те, що в Чигиринському районі невідома особа заїхала автобусом на територію кладовища в селі Трушівці та пошкодила 7 надгробних пам’ятників.

Поліцейські, які прибули на виклик, водія транспортного засобу не виявили. Під час проведення огляду місця події було встановлено, що це той самий автобус, який нещодавно було викрадено в місті Черкаси. Крім того на транспортному засобі було виявлено сліди пошкодження та підпалу.

222

В розмові з місцевими жителями поліцейські дізналися, що люди бачили поблизу автобуса шістьох немісцевих молодиків, які були віком приблизно по 20 років. Компанія сіла в автомобіль червоного кольору та попрямували у бік міста Черкаси.

По наявному орієнтуванню вказаний транспортний засіб було виявлено та зупинено. В автомобілі поліцейські виявили п’ятьох осіб, які розповіли, що дійсно перебували у вказаному автобусі. З їх пояснень стало зрозуміло, що до них під’їхав їх товариш, який кермував автобусом та запропонував покататися. Вони погодилися та поїхали у напрямку міста Чигирин. Біля села Трушівці водій не впорався з керуванням та з’їхав з дороги, заїхавши на сільське кладовище, де пошкодив 7 надгробних пам’ятників. Щоб замести сліди, чоловік підпалив автобус та зник з місця пригоди. Автобус загасив водій, який проїжджав повз місце ДТП.

На даний час особа зловмисника встановлена, ним виявився 22-річний житель міста Черкаси. Поліцією вживаються заходи по встановленню його місця перебування та затримання. За даним фактом відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 15 (Замах на злочин), статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) та частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Про це інформують у Главку Черкаської обласної Нацполіції.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Правдолюб 29.06.2017 06:46
Почему не пишут фамилии и фото ,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 стабилизец 28.06.2017 12:47
все красиво отмазались.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 345 28.06.2017 12:35
Это месть маршрутчикам за незаконные 4 грн за проезд
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Л 28.06.2017 10:17
Ось трохи інше викладння подій http://zmi.ck.ua/sotsium/na-cherkaschin-vipuskniki-rozgromili-kladovische-na-vikradenomu-avtobus-foto.html

Так то були випускники чи "молодики по 20" ? І що ж така різниця в кількості ? ! Чи то в машині було воє із чотирьох, чи то раптом п'ятеро?.. А встановленого зловисника досі шукають... Прям можна серіал знімати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100