реклама

реклама

За ініціативи та підтримки районної державної адміністрації та громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону смт Чорнобай та Чорнобаївського району навесні 2017 року  стартував  районний учнівський проект «Свобода».

s03338217

Метою проекту є виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму,  гордості за свій народ та відповідальності за своє майбутнє; виховання любові до рідного краю; усвідомлення дітьми значення  подій, що відбуваються в Україні, для збереження миру на землі; підтримка талановитих дітей; стимулювати молодих художників висловити свою громадянську позицію та створити мирний образ України шляхом свого творчого потенціалу;

У рамках реалізації завдань проекту проведено районні конкурси малюнка, що були присвячені подіям на Майдані та подвигу захисників України.

На завершення участі у проекті переможці конкурсів з 19 червня 2017 року розпочали створення спільного декоративного панно.

Керувала творчим процесом керівник зразкового гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Юний художник» районного центру дитячої та юнацької творчості Ольга Стеблина.

Результатом кропіткої роботи стало масштабне панно, в основу створення якого юні таланти вклали не тільки всю свою майстерність, але й тепло душі, адже лейтмотивом зображення є прагнення дітей до миру у всьому світі, інформують в обласному управлінні освіти і науки.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100