реклама

реклама

У національному заповіднику «Батьківщина Тараса Шевченка» змінили генерального директора. Замість заслуженого працівника культури України Людмили Шевченко гендиректором призначили начальника відділу культури Звенигородської райдержадміністрації, а в минулому – голову Катеринопільської РДА – Олександра Комаренка.

Влада вирішила змінити багаторічного гендиректора заповідника Людмилу Шевченко

Влада вирішила змінити багаторічного гендиректора заповідника Людмилу Шевченко


 Інформацію про зміну керівництва у заповіднику підтвердив «Прочерку» начальник обласного управління культури Василь Марштупа. Він зазначив, що заповідник знаходиться в підпорядкуванні Міністерства культури України, тож саме у Києві затверджували кандидатуру на згадану посаду. Однак Василь Марштупа запевнив, що новий гендиректор заповідника Комаренко – «достойна кандидатура».

Проте, за деякими джерелами, саме обласна влада вплинула на те, щоб керівника заповідника змінили.

– У пані Людмили Шевченко закінчився контракт. Тож заміна генерального директора заповідника – це була спільна позиція обласної державної адміністрації і Міністерства культури. Призначення нового керівника пов’язане ще й з тим, що наближається 2014 рік (200-річчя з дня народження Тараса Шевченка), - повідомив «Прочерку» заступник директора Департаменту культурної спадщини і культурних цінностей Міністерства культури України Віктор Вечерський.

Людмила Шевченко підтвердила «Прочерку», що нині вона працює заступником генерального директора заповідника, але від подальших коментарів відмовилася.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 МААС 15.12.2011 19:32
Головне, що Людмила Михайлівна залишилася у заповіднику та й на керівній посаді, отже будемо надіятися, що до 200-річчя Шевченка заповідник підготується достойно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Спасибі жителям Д. 14.12.2011 11:50
Цілком у дусі часу. 8) Людмила Шевченко - чудовий Професіонал з великої літери. Але ж нині затребувані проФФесіонали з двома літерами "Ф".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Кадри 13.12.2011 17:01
Людмила Шевченко була на своєму місці, але декому вкрай важжливо імітувати видимість роботи та ставити на керівні посади і посадочки членів ПР
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 шевазнавець 13.12.2011 11:53
У Людмили Шевченко контракт то закінчився, але його можна було продовжити. Чому його не продовжили обласна влада не скаже. Тулубу аби змінити когось на іншого, відданішого йому
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100