– 4 липня об 11 годині, в селі Шевченкове Звенигородського району відбудеться похорон Героя, який загинув в зоні АТО! Сергій оберігав Україну і всіх нас від московської орди з 2014 року! Я із волонтерами міста Ватутіне були в Сергія на передових рубежах декілька разів, він був справжнім воїном! Вічна пам'ять тобі, друже, і земля пухом! – повідомив у "Фейсбук" депутат Ватутінської міськради Олег Ступник, пише сайт "Вісті Черкащини".

03072017212527567177

– Сергій загинув першого липня під Пісками Донецької області внаслідок підриву на розтяжці. Служив контрактником. І це вже був не перший його контракт. У нього вся сім’я героїчна. І брат служив, і сестра була в АТО, уже повернулись. Ще один брат – Віктор Бойко – загинув, захищаючи Вітчизну, у 2014 році, – розповів сільський голова Шевченкового Сергій Смалько.

– А кажуть, що герої не вмирають... Та все одно, тяжко усвідомлювати, що людина, з якою провела частину дитинства, живучи по-сусідству, навчаючись у школі та граючись у м'яча, загинула. Найдобріший однокласник. Вже тоді він був справжнім чоловіком, захищаючи дівчат від "нападів" задиракуватих хлопців. Наш "Вампірчик", шкода, що так сталося. І на душі гидко-гидко від поганої новини про твою смерть. Найбільше, що ми можемо зробити для тебе – пам'ятати тебе. Бо все ж таки, Герої не вмирають..., – написала Наталія Олійник на сторінці Сергія у "Фейсбук".

Сергій Петрович Дядченко народився 23 вересня 1979 року на історичному кутку Маломужівщина в Шевченковому. Одружений, дітей немає. Залишились мати, дружина, сестра та брат. Батько помер раніше.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100