реклама
Sucurity Police

реклама

255 кілометрів за маршрутом Черкаси-Мошни-Корсунь-Київ подолали за три дні 13 велосипедистів – представників Корпорації «Юрія-Фарм». Пропагуючи здоровий спосіб життя та доставляючи медикаменти в районні лікарні, активісти компанії відзначили 27-річчя «Юрія-Фарм».

DSC_5086

Учасники веломарафону – працівники компанії. На «Юрії-Фарм» – досить значна «громада» велосипедистів, тож набрати команду було нескладно.

Велосипедисти

Реєстрацію на акцію проводили впродовж місяця. Потім було проведено пробний велозаїзд, під час якого відсіяли тих, хто не зміг би проїхати таку відстань з міркувань фізичної підготовки.

Матвiенко

– Я вдячний керівництву компанії, яке погодилося виділити на проведення веломарафону кошти і наш робочий час, – розповів журналістам ініціатор акції – начальник технічного відділу корпорації «Юрія-Фарм» Олександр Матвієнко. – Втім, компанія завжди підтримує починання фізкультурного, оздоровчого характеру. Тим самим вона сприяє поліпшенню здоров’я українців не тільки ліками, а й профілактичною роботою.

Крім ідеї пропагування здорового способу життя, компанія допомагає районним лікарням виконати наказ Міністерства охорони здоров’я, який зобов’язує всі лікувальні установи обладнати в себе кабінети небулайзерної (інгаляційної) терапії. Тож під час велопробігу препарати для такого виду лікування отримають майже всі районні лікарні, які розміщені на шляху прямування велосипедистів.

Найда

– «Юрія-Фарм» – це соціально відповідальна компанія, – наголосив у коментарі «Прочерку» HR-директор корпорації Ігор Найда. – Нинішня акція продовжить цілу низку соціо-гуманітарних акцій, які ми проводимо щороку. Зокрема, десятки мільйонів гривень ідуть на допомогу бійцям АТО та їхнім дітям. Як лікар, я можу впевнено сказати, що ліки, які ми даруємо районним лікарням, дуже потрібні пацієнтам. Головним чином це – інфузійні препарати та ліки для інгаляційної терапії.

Вантаж

Допомогу медикаментами та медичним обладнанням від «Юрія-Фарм» отримали Мошнівська районна лікарня Черкаського району, Корсунь-Шевченківська, Миронівська, Кагарлицька, Обухівська центральні районні лікарні.

DSC_5641

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100