Протягом 6 місяців 2017 року до Черкаської місцевої прокуратури надійшло 1 439 звернень громадян.

Із вказаного числа звернень вирішено 902 звернення та скарг жителів міста Черкаси та Черкаського району, 438 — направлено за належністю до інших відомств для розгляду.

У цілому, по напрямках прокурорської діяльності вирішені звернення, у своїй більшості, стосувалися питань досудового розслідування і представництва інтересів громадян та держави в суді.

Звернення громадян Черкаською місцевою прокуратурою розглядаються відповідно до вимог Закону України ,,Про звернення громадян’’, у встановлені строки.

На особистому прийомі громадян працівниками Черкаської місцевої прокуратури прийнято 668 громадян, з яких безпосередньо керівником прокуратури — 77.

Крім того, Черкаською місцевою прокуратурою протягом 6 місяців 2017 року задоволено 26 звернень громадян, з яких 24 – з питань досудового розслідування та 2 – з питань нагляду за додержанням кримінально-виконавчого законодавства.

Разом з тим, постійна увага приділяється удосконаленню діяльності з питань забезпечення доступу до публічної інформації.

Протягом 6 місяців 2017 року до Черкаської місцевої прокуратури надійшло 10 запитів на отримання доступу до публічної інформації.

За результатами розгляду запитів надано 4 інформації, 5 роз’яснень та 1 запит скеровано іншим розпорядникам.

Розглянуті Черкаською місцевою прокуратурою запити надходили з питань: досудового розслідування – 7, представництва інтересів громадян та держави в суді– 1, з інших питань – 1.

Згідно ст. 23 Закону України «Про доступ до публічної інформації» рішення, дії чи бездіяльність Черкаської місцевої прокуратури, як розпорядника інформації, запитувачами до суду не оскаржувались.

Робота за вказаним напрямом триває, інформують в Черкаській місцевій прокуратурі

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100