Зловмисник посеред ночі намагався обікрасти домоволодіння жителя Корсунь-Шевченківського. Довести злочин до кінця йому завадив власник будинку, який затримав крадія.

Вночі до чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення від 60-річного місцевого жителя про крадіжку. Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували, що заявник почув як хтось ходить по його подвір’ю. Вийшовши з будинку він побачив як невідомий чоловік намагається викрасти металеві вироби. Чоловік затримав зловмисника та викликав наряд поліції.

Затриманим виявився 34-річний раніше судимий місцевий житель. Як з’ясувалося, крадій пробрався на територію домоволодіння через паркан. Помітив алюмінієві вироби та почав складати їх у мішок, щоб викрасти, однак господар завадив йому довести справу до кінця.

За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 15 (Замах на злочин) та частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100