реклама

реклама

Голова Черкаської РДА Анатолій Яріш закликав жителів Черкаського району допомогти постраждалим під час негоди районам Черкащини.

«Шановна громада Черкаського району! Прошу усіх небайдужих долучитися до волонтерської допомоги (формування загону будівельників) з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася у наслідок стихійного лиха 01.07.2017 та нанесла значних збитків населенню і соціальній інфраструктурі Золотоніського та Чорнобаївського районів.

За додатковою інформацією звертатися за номером тел. 64-12-71 – відділ організаційної роботи та внутрішньої політики апарату райдержадміністрації», - написав у Фейсбуці Яріш.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 та да 12.07.2017 00:11
на такому ділі, навіть аутсайдери смогут подняться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Закривидорога 11.07.2017 13:56
Такі пропагандистськ і заходи повинні починатися тим, що я Яріш віддав свою місячну зарплату на допомогу від стихії, потім олігархи Черкаського району, потім підприємці, церковні діячі, а вже потім звертатися до бідного народу! Які волонтери, все повинно бути за гроші, який дурний українець буде місити грязь безкоштовно, та щей з Черкаського району. Напишіть, потрібні люди в буд.бригаду, зарплата 10 тис. грн, за оті гроші, що зібрали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Василь Коваль 11.07.2017 10:19
А чому він не став волонтером в свій час?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100