реклама

реклама

Відділ захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури Черкаської області за результатами проведених перевірок у порядку правозахисної діяльності виніс 26 приписів.

Так, прокуратура внесла припис начальнику обласної Державної інспекції за цінами про виплату працівнику Інспекції матеріальної допомоги на оздоровлення. За результатами розгляду припису, права працівника захиcтили, кошти виплатили.

Завдяки аналогічному припису начальнику обласної Державної інспекції з карантину рослин, колишній працівник інспекції отримав довідку про заробітну плату для обчислення пенсії.

За результатами перевірки в інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю області начальнику установи внесений припис про вжиття заходів до усунення порушень вимог законодавства у сфері планування та забудови територій товариством з обмеженою відповідальністю «Архітектурно-будівельний центр «Ренесанс».

За результатами розгляду припису, Інспекція Державного архітектурно-будівельного контролю подала позовну заяву до суду про зобов’язання ТОВ «Архітектурно-будівельний центр «Ренесанс» вчинити певні дії, інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 sergo 15.12.2011 23:05
припис-это что исключение из правил?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Інвестор 15.12.2011 14:28
Невже через 2 роки після введення будинку в експлуатацію нам нарешті ввімкнуть ліфти і щось-таки добудують?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #1 Экс-работник инспекции 15.12.2011 09:47
Веранда все думала как бы себе эту материальну помощью забрать. Это был такой начальник, который о подчиненных никогда не думал, а думал только освоем благосостоянии. Работников инспекции он считал грязью и быдлом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100